A la carte menu



VOORGERECHTEN..

#Tweeling van gerookte zalm en forelmousse met lekkere verse mosterd-dille saus.

#Garnalen cocktail met avocado en whiskysaus.

#Salade met parmaham, mango, druiven.

#Carpaccio van runderhaas gevuld met pesto tapenade, pecorinie, rucola en een overheerlijke dressing


SOEPEN..

#Heldere runderbouillon.

#Pormodori-basilicumsoep.

#Seizoens-groentesoep.


HOOFDGERECHTEN..

#Gegrilde eendenborst met perzik en spinazie.

#Gegrilde tournedos met whisky-roquefort-pepersaus.

#In pesto gemarineerde varkenshaas–baconspiesen met gekaramelliseerde rum-ananas chutney.

#Gegrilde ribeye met champignons, spek, paprika, gegratineerde met cheddar kaas.

#Gebakken kabeljauw op en bedje van garnalen, komkommer , amandelen en bosui.

#Pangegrilde en met cognac geflambeerde knoflook king prawns.


NAGERECHTEN..

#Dawa mjammie chocoladepudding.

#Fruitbavarois met bolletje ijs en slagroom.

#Verse fruitsalade met vanille ijs, aardbeiensaus en slagroom..

#Geflambeerde ananas of mango met fruit ijs. 




Powered by webXpress