Gastenboek

 
Wij hopen dat u heeft genoten van onze gerechten!!! En een reactie stellen wij op prijs.

klik hier om een bericht toe te voegen!
Riejanne Zikken - 24-12-2023
Heerlijk gegeten op kerstavond! Gekookt door sylvester met mooie ingredienten.
Aanrader!
Wever - 26-06-2022
Een hele fijne cateraar voor onze bruiloft. we hebben heerlijk culinair gegeten met ongeveer 30 man. zeker aan te raden.
gemakkelijk in de omgang met kinderen en betrouwbaar in eigen woning/keuken.
gezamelijk een menu samengesteld en met de hulp van zijn dochter Trully geen achter gebleven borden of glazen te vinden.
na afloop ook alles netjes schoon achter gelaten.
Roos - 13-07-2018
Heerlijk 'walking diner' voor +/- 35 personen. Vooraf aan het diner een lekkere, verassende Dawa cocktail! Vervolgens meerdere kleine gerechten, goede porties. Wisselend vis/vlees/vis. Ingrediënten waren van goede kwaliteit. Uiteraard een heerlijk dessert na.

Al met al: een aanrader!
Lisette Stroo - 17-12-2017
Sylvester heeft voor ons een vegetarisch 4-gangen menu bereidt. Het was heerlijk, echt andere gerechten dan je zelf thuis zou maken. En wat een luxe, een kok bij je thuis.
Zeker een aanrader!
Frank&Liane - 30-05-2017
Heerlijk Afrikaans 3 gangen-buffet bij tuinfeest voor 80 personen!
René & Lieke - 10-04-2017
Op basis van eerdere goede ervaringen met Sylvester, als thuiskok, hem nu gevraagd de hapjes voor ons feest met zo'n honderd gasten te regelen. Ook daar draait hij zijn hand niet voor om. Het zag er niet alleen zeer gevarieerd en prachtig uit, het smaakte ook overheerlijk. Ook hiervoor ben je bij hem aan het juiste adres!
Nannette - 20-03-2017
Sylvester heeft een heerlijk 4-gangen diner voor ons gezelschap gekookt. Alle gerechten waren heerlijk. Wij hebben genoten van een avond vol heerlijk eten zonder zorgen!
Yvonne Vrijkorte - 06-11-2016
Complimenten voor de organisatie en natuurlijk voor het heerlijke eten. Elke gang zag er prachtig uit en smaakte heerlijk!! Echt een aanrader deze thuiskok!!
René & Lieke - 31-10-2016
Wat een geweldige avond. Na een bezoek aan Wildlands met familie relaxed aan het diner verzorgd door thuiskok Sylvester. Tot in de puntjes verzorgde heerlijke hapjes, gebaseerd op de geuren en kleuren van de savanne, de jungle en de Noordpool.
En dan ook nog eens alles netjes achtergelaten in onze keuken. Een echte aanrader!
Powered by webXpress